Hotellet

/Hotellet
Hotellet2017-09-20T17:41:02+00:00

Övernattning i Skåne

Vi är ett ombonat genuint wärdshus med hög ”trivselfaktor”, beläget i ett av Europas vackraste naturskyddsområden,
naturreservatet på Kullaberg, mitt på Mölle Golfklubbs golfbana med 75 m till första tee och 50 m till drivingrangen.
Det finns mycket man kan njuta av på ”berget”, bl.a. vår fantastiska natur.
Wärdshuset har 15 dubbelrum och 1 enkelrum. Alla är personligt inredda, utifrån sina egna vinklar och vrår.
Klicka på bilderna

Lågsäsong

Under lågsäsong öppnar vi mer än gärna upp hotellet till förmånliga priser, såväl vi som hotellet finns ju på plats.
Önskar ni enbart logi utan frukost, kan vi erbjuda mycket förmånliga priser.

Vad några gäster tycker

Världsklass!! Vill ge högsta betyg till Tina och Lasse på Kullagårdens Värdshus, Mölle! Sällan skådat mysigt hotell med god mat, service över det vanliga samt en vacker golfbana med utsikt över havet från nästan alla hål. Mysiga rum, fin uteservering, bra frukost samt otroligt hjälpsam personal
Robert O, Lödöse
Mysigt och familjärt! Att möta våren med en golfrunda med sina bästa vänner på ett familjärt värdshus är svårt att slå. Ett personligt välkomnande och ett bra kök gör att man vill komma tillbaka. Tack för en toppenhelg.
Mats K, Tripadvisor
Fredagsmys! En fantastisk övernattning fredag/lördag med en makalös trerätters meny som fortfarande får smaklökarna att jubla vid blotta tanken! Mycket trevlig och kunnig personal med enormt stor dryckeskunskap vilket förhöjde måltiden ytterligare några steg – om det nu var möjligt! Kaffe med whisky framför brasan = mycket hög mysfaktor. Restaurangen i engelsk, rustik stil ger ett ombonat och välkomnande intryck. Rummen är enkla, rustika men funktionsdugliga och rena. Man sover väldigt gott i sängarna.
EvaH17, Höganäs
Genuint, trevligt och riktigt gott
Kullagården är ett sånt där ställe som är lite slitet på ett charmigt vis. Man känner sig omedelbart hemma och kan koppla av med något gott att dricka framför brasan. Vinkällaren är utmärkt och alla fina Whisky och Cognac formidabla.
Rummen är enkla, rena och har bra sängar. Omgivningen underbar.
Mysigt, bra och riktigt bra Value for money.
Lars S, Göteborg
Klockrent i alla avseenden! Fantastisk natur, god mat och trevliga värdar. Veckans meny stod i en klass för sig. Varje måltid var en sann njutning. Vinprovningen på torsdagen blev veckans höjdpunkt. Då var värden verkligen i sitt esse. Värt en resa. Varje år!
Magnus Heidenberg, Nyköping