Bröllop & Högtider

 

 

 

”Kärlek är en resa utan kompass i ett väglöst land. Ett äventyr.”
– Anne Swärd

Bröllop, dop, konfirmation, studenskiva,  födelsedag eller bara en fest för att fira med nära & kära. Vi på Kullagårdens Wärdshus vill gärna hjälpa till att göra er fest till en vacker och minnesrik upplevelse tillsammans med nära och kära. Vi arrangerar både stora som små sammankomster från två till 100 personer, både sittande eller mingel med ståbord.

Vi gör allt från gastronomiska 5-rätters menyer till smårätter. Våra skickliga kockar lagar all mat från grunden med lokala råvaror efter säsong. Tårtor beställer vi från Conditori Öresund i Viken.

Vi vill gärna få förtroendet att göra ert bröllop till en oförglömlig upplevelse. Vi brinner för kärleken och vilken plats är inte mer lämplig att fira den på än mitt i Kullabergs grönskande naturreservat inramat av hav från båda håll i ett romantiskt värdshus. Inget bröllop är för litet för oss och vi tar bröllop upp till 70  personer. De stora gemensamma ytorna i värdshuset  ger stora möjligheter att skräddarsy festen efter sällskapets storlek. Kreativiteten är stor och vi kan bland annta göra om klubbrummet till dansgolv och bistron till en mysig bar. Det bästa är att komma upp och besöka oss så vi kan se vad som passar ert sällskap bäst.  Vi serverar allt från bubbel på terassen till snittar eller mindre rätter eller vår Wärdshusmeny samt ”nattamat” efter dansen. För slutna sällskap har vi rättigheter fram till klockan 02.00. 

Våra personliga hotellrum

Om ni önskar övernattning för era gäster i samband med er högtid så har vi 29 bäddar med möjlighet till extrasängar i några av hotellrummen. Våra hotellrum är alla olika och personligt inredda, alla med en fantastisk utsikt antingen mot havet och golfbanan eller mot vår vackra innergård och bokskogen.

Värdshuset har totalt 16 rum varav 13 dubbelrum och 3 enkelrum. Tre av våra hotellrum har bäddsoffa och möjlighet till extrasäng. Du kan gå in och titta på samtliga rum och välja ut det du helst vill ha. Alla hotellrum är döpta efter vackra och minnesvärda platser på Kullaberg.

Naturligtvis sparar vi Björkeröd, vår bröllopsvit till er! Läs mer om vårt fina vigselpaket under Våra Rum.

Kontakta oss
För att nå oss är det säkrast att ringa eller maila. Svarar vi inte på mail inom 24 timmar, så kolla i din skräpkorg!

Epost info@kullagardenswardshus.se 
Telefon 042 – 34 74 20