Cykelpaket i Skåne

 

 

 

”Vänta inte på speciella tillfällen. Fånga de vanliga stunderna och gör dem extraordinära”.

 

Orison Sweet Marden

 

Kullagårdens Wärdshus är rekommenderat som ett cykelvänligt hotell i Mölle. Vårt nya cykelpaket vänder sig till dig som älskar att trampa på, vare sig det gäller i uppförsbackar, utförsbackar eller helt enkelt på en lång raksträcka mellan gula rapsfält. Vi har i år blivit certifierade av Höganäs kommun att vara är cykelvänligt hotell. Det innebär att vi tar hand om din cykel på ett lite extra sätt medan du kan vila ut i en av våra sköna sängar efter en god måltid. 

Kullagårdens Wärdshus ligger mitt i Kullabergs naturreservat, ca 2 km från Mölle Station, nästan mitt emellan Kullens Fyr och Håkull, ett av Skånes högsta berg. Vid foten av Kullaberg ligger milslånga landsvägar mellan rapsfält och hästhagar som sträcker sig över hela Kullahalvön och vidare ut mot Bjärehalvön. Det finns också en vacker cykelväg längst havet till Höganäs och vidare mot Helsingborg, med många fina stopp i de olika hamnarna längst kusten.

Cykellederna är många och närheten till vingårdar, gårdsbutiker, slottsträdgårdar, caféer, restauranger, konstnärer och bad gör att utflyktsmålen är varierande och det finns något för alla. 

Vi erbjuder tre olika boenden i cykelpaketet; standard rum som är lite större där dubbelsängarna kan separeras om så önskas, lite mindre dubbelrum samt enkelrum.

Cykelpaketet innehåller boende, frukostbuffé, en 2-rätters middag i vår restaurang samt matsäck att ta med dagen efter och en svamp att rengöra cykeln med. 

Har ni inte egen cykel med er kan ni hyra cykel via oss som står och väntar på dig vid ankomst. Vi samarbetar med Upplev Kullaberg i Mölle. Meddela oss vid bokning. 

 

Cykelvänligt hotell

  • Tryggt förvar av cykel – vi har låst förvaringsrum för din cykel

  • Möjlighet till avspolning av cykel – en ren cykel är en fin cykel

  • Cykelpump – lite extra luft i däcken

  • Cykelverktyg som vi lånar ut till den som behöver

  • Iskallt vatten till vattenflaskan – törsten måste släckas

  • Kontaktlista på ”cykelräddare” vid punka eller andra cykelproblem