GOLFPAKET I MÖLLE

“Det största äventyret du kan göra är att leva dina drömmars liv.”

Oprah Winfrey

Golf i Mölle, när det är som vackrast

Kullagårdens Wärdshus ligger bokstavligen mitt på Mölle golfbana och precis som det anrika hotellet ligger Mölle golfbana mitt i Kullabergs naturreservat. Mölle GK är en av Sveriges äldsta golfbanor och firade 75 år för två år sedan. En unikt vacker golfbana i naturen med havsutsikt på så gott som alla 18 hål.

Mölle GK och St Arilds GK har i år ett starkt samarbete och vi erbjuder även golfpaket med golfspel på St Arilds golfbana, cirka 10 km från Kullagårdens Wärdshus. De olika golfbanorna kompletterar varandra på ett spännande sätt och vi rekommenderar spel på de båda i samband med en golfvistelse. Det är lätt att lägga till en greenfee till golfpaketet eller varför inte, stanna en natt extra.

Vi har även ett nytt samarbete med Rya GK utanför Helsingborg. Även den en otroligt vacker golfbana, drygt 30 km från Kullagårdens Wärdshus. Många av våra gäster kombinerar spel på Rya GK första dagen för att sedan övernatta hos oss och spela nästa dag på Mölle GK.

Möjligheterna är många och vi hjälper till med bokning av starttider efter era önskemål. Kontakta oss så kan vi boka en oförglömlig golfvistelse åt er.

Vi erbjuder tre olika boenden i vårt golfpaket; standard rum som är lite större där dubbelsängarna kan separeras om så önskas, lite mindre dubbelrum samt enkelrum.

Golfpaketet innehåller således boende, frukostbuffé, 2-rätters middag samt 1 greenfee. En extra greenfee kan köpas till och kan variera något beroende på bana och tid.

En extra måltid kan även bokas, vi serverar även en populär 5-rätters meny för de som vill njuta lite extra av en god måltid i goda vänners lag. Varje extra rätt kostar 100 kronor i tillägg per person.

Ta med hunden på golfrundan

Hundar är varmt välkomna i många av våra hotellrum samt även i bistrorestaurangen och uteserveringen. Hundarna är våra gäster och de får alltid iskallt, fräscht vatten. Vi säljer också tuggben till hund i restaurangen.