Årets Julmeny

En femrätters julupplevelse då klassiker möter nytt

 

En femrätters julmiddag på Kullagårdens Wärdshus

Årets som gått har varit väldigt annorlunda för oss alla. Många har mist sina nära och kära, många har varit väldigt sjuka, många mycket ensamma, många har kämpat för sina företag och anställda. Med hopp om att årets jul ändå kommer bli rofylld och full av glädje, men på ett annorlunda sätt.

Vi hoppas kunna bjuda på en stämningsfull upplevelse av julens alla ljud, dofter och smaker, men på ett lite säkra och tryggare sätt. Vi vågar lova att det kanske till och med kan bli bättre!
Kom och låt oss inleda julen i en avkopplande och gemytlig miljö.

Njut av en klassisk glögg vid en av de sprakande brasorna och fortsätt sedan med en femrättsmiddag där våra kreativa och duktiga kockar kommer överraska med nya inslag.

Professor Gert Klötske i Gastronomi på Umeå Universitet har genom sitt fantastiska julbord på Fjäderholmarna i Stockholm inspirerat sin fd. elev och vår kökschef Fredrik Ernstsson till en sprakande femrätters julmeny på Kullagårdens Wärdshus. Vi erbjuder ett dryckespaket till 5-rättersmenyn, både vin och öl & snapspaket med passande dryck till varje måltid. 

Vi serverar Kullagårdens julmiddag från söndag 1 advent, varje vecka fredag – söndag fram till lördag den 19 december. För konferensgäster håller vi öppet under vardagarna efter bokningar. Kontakta oss så hittar vi en bra tid. Vår 5-rätts julmiddag  kostar 595 kronor och inkluderar glögg och kaffe.

Välkommen att boka ert sällskap på telefon: 042 34 74 20 eller e-post:
info@kullagardenswardshus.se. 

Vi har även ett förmånligt julpaket som inkluderar boende i dubbelrum med 5-rätters julmiddag och frukost för 995 kronor.  Läs mer om det nedan.

Vi önskar en God inledning på Julen 2020!

Varmt välkomna!

JULPAKET

Varför inte passa på att ta ett dygns avkoppling innan julruschen slår in med ett dygn hos oss?

Vårt förmånliga Julpaketet inkluderar 5-rätters julmiddag, boende i dubbelrum samt frukostbuffé för enbart 995 kronor.

 

Julpaket i enkelrum inkluderar detsamma och kostar 1195 kronor per person.

Julpaketen bokas via ett telefonsamtal till oss på telefonnummer 042 34 74 20 eller en e-post till info@kullagardenswardshus.se.

Varmt välkomna!