KONFERENS MÖLLE

Välkommen på konferens i Mölle, mitt i Kullabergs vackra naturreservat

”Jag kan inte göra allt, men jag kan göra något. Om vi alla gjorde något, skulle vi tillsammans klara allt.”
– Robert L. Schimmel

Att mötas i stora eller små grupper för att dela erfarenheter, kunskap och idéer för att sedan tillsammans ta ett kliv framåt i utvecklingen både som individ, grupp eller organisation är något fantastiskt. Att få konferera i en avkopplande och vacker miljö, en bit ifrån den vardagliga miljön kan stimulera sinnen och kreativitet utöver den vanliga. Att få umgås tillsammans en stund utan den dagliga stressen kan bidra till att skapa nya insikter och värdefulla kontakter för framtida samarbeten.

Vi på Kullagårdens Wärdshus ger möjligheterna till lyckade möten av olika slag, både de större och mindre. Läs mer om våra konferensrum samt konferenspaket och slå oss gärna en signal så hjälper vi dig att skräddarsy konferensen för din grupps behov.

Då vi ligger mitt i det natursköna Kullaberg finns många möjligheter till olika gemensamma aktiviteter. Läs mer om våra förslag, vi hjälper gärna till att boka en trevlig gruppaktivitet i samband med konferensen.

Vi tror mycket på att stimulera olika sinnen, både mentala i naturen så som doft och smak i mat och dryck. Vi arrangerar också både champagneprovning och vinprovning samt matlagning i grupp. Att laga mat tillsammans eller diskutera olika smaker och dofter är ett både roligt och lärorikt sätt att umgås.

Våra Konferensrum

Krapperup

Konferensrum för upp till 20 personer i U-sittning eller skolsittning, 30 personer i biosittning. Whiteboard, stor TV-skärm, anteckningsblock och pennor.

Kostnad 3 000 kronor ex moms för heldag, 2000 kronor ex moms för halvdag.

Håkull

Konferensrum för det mindre mötet eller styrelsemötet. Håkull tar upp till 8 personer i styrelsesittning. Trådlös bildskärm, anteckningsblock och pennor. Kan även användas som grupprum till större möten i Krapperup.

Kostnad 2000 kronor ex moms för heldag, 1500 kronor ex moms för halvdag.

Silvergrottan

Ett grupprum som rekommenderas bäst som komplement till Krapperup. Trivsamma fotöljer runt ett soffbord för upp till 8 personer.

Aktiviteter & samarbetspartners

TUMLARSAFARI

Kullabergsguiderna arrangerar allt från en vacker promenad runt Kullens Fyr med dess mystiska grottor till fartfylld båtfärd med RIB-båt och tumlarsafari runt densamma. Läs mer på deras hemsida eller kontakta oss så hjälper vi er. 

Besök Kullabergsguiderna

Vinprovning på Kullabergs vingård

Kullabergs Vingård ligger precis vid foten av Kullaberg med ca 14 hektar odlingar som sluttar ut mot Öresund. De vann 2020 års Skånska Vinpris med motiveringen ”de har ritat om världens vinkarta”.

Besök Kullabergs Vingård

Kullabergs Vingård ligger enbart 7 km från Kullagårdens Wärdshus och ett besök på vingården går att kombinera med en härlig cykeltur.

Kullabergs fantastiska vita viner samt friska rosé vin och äppelcider finns på Kullagårdens Wärdshus vinlista och går att njuta tillsammans med vår goda mat.

Skogsbad på Kullaberg

Bada dina sinnen i skogens atmosfär.

 I vår vardag är det en hel del som krävs av oss, mycket som vi behöver rikta vår uppmärksamhet mot och att ta ställning till, vilket vi hela tiden gör, medvetet och omedvetet. För att kunna göra det måste vi sortera bland alla intryck. Vi behöver finna återhämtning med jämna mellanrum för att inte tappa bort vår förmåga att vara uppmärksamma och fokusera. 

Catharina Stenmo som forskat inom miljöpsykologi håller även föreläsning som går att kombinera med skogsvandringen. 

Besök Grönt & Lugnt

Kontakta oss så kan vi hjälpa er att boka detta så det passar in er ert konferensprogram.

 

Kontakta oss
För att nå oss är det säkrast att ringa eller maila. Svarar vi inte på mail inom 24 timmar, så kolla i din skräpkorg!

Epost info@kullagardenswardshus.se 
Telefon 042 – 34 74 20