KONFERENS

Välkommen på konferens mitt i Kullabergs vackra naturreservat

“Jag kan inte göra allt, men jag kan göra något. Om vi alla gjorde något, skulle vi tillsammans klara allt.”
– Robert L. Schimmel

Att mötas i stora eller små grupper för att dela erfarenheter, kunskap och idéer för att sedan tillsammans ta ett kliv framåt i utvecklingen både som individ, grupp eller organisation är något fantastiskt. Att få konferera i en avkopplande och vacker miljö, en bit ifrån den vardagliga miljön kan stimulera sinnen och kreativitet utöver den vanliga. Att få umgås tillsammans en stund utan den dagliga stressen kan bidra till att skapa nya insikter och värdefulla kontakter för framtida samarbeten.

Vi på Kullagårdens Wärdshus ger möjligheterna till lyckade möten av olika slag, både de större och mindre. Läs mer om våra konferensrum samt konferenspaket och slå oss gärna en signal så hjälper vi dig att skräddarsy konferensen för din grupps behov.

Vi samarbetar med Kullabergsguiderna som har en rad trevliga aktiviteter, allt från en vacker promenad runt Kullens Fyr med dess mystiska grottor till fartfylld båtfärd med RIB-båt runt densamma.

Vi tror på att stimulera olika sinnen, både mentala så som doft och smak. Vi arrangerar också både champagneprovning och vinprovning samt matlagning i grupp. Att laga mat tillsammans eller diskutera olika smaker och dofter är ett både roligt och lärorikt sätt att umgås.

Våra Konferensrum

Krapperup

Konferensrum för upp till 20 personer i U-sittning eller skolsittning, 30 personer i biosittning. Whiteboard, stor TV-skärm, anteckningsblock och pennor.

Kostnad 3 000 kronor ex moms för heldag, 2000 kronor ex moms för halvdag.

Håkull

Konferensrum för det mindre mötet eller styrelsemötet. Håkull tar upp till 8 personer i styrelsesittning. Trådlös bildskärm, anteckningsblock och pennor. Kan även användas som grupprum till större möten i Krapperup.

Kostnad 2000 kronor ex moms för heldag, 1500 kronor ex moms för halvdag.

Silvergrottan

Ett grupprum som rekommenderas bäst som komplement till Krapperup. Trivsamma fotöljer runt ett soffbord för upp till 8 personer.

Kontakta oss
För att nå oss är det säkrast att ringa eller maila. Svarar vi inte på mail inom 24 timmar, så kolla i din skräpkorg!

Epost info@kullagardenswardshus.se 
Telefon 042 – 34 74 20