Fira Nyårsafton 2022 på Kullagårdens Wärdshus

– med hund, utan raketer

Nyårssupé 2022 med hund på Kullagårdens Wärdshus

Njut av en tyst nyårsafton utan raketer tillsammans med nära & kära och hunden.

Vår hund Max är nu 9 år och varit väldigt rädd för fyrverkerier de senaste åren. Det har förtagit nöjet med nyårsfirandet då vi måste ta hand om vår rädda hund. I fjol provade vi att vara uppe på Kullagårdens Wärdshus för att testa hur nyårsraketerna låter uppe på lugna Kullaberg – Inte en enda raket hördes! 

Vi erbjuder därför alla oroliga hundägare att fira en tyst nyårsafton hos oss, mitt i Kullabergs naturreservat utan raketer. Musik bjuder vi dock på!

Vår specialkomponerade nyårssupé börjar med ett glas bubbel vid någon av de sprakande brasorna vid 18-tiden och fortsätter med en fyra rätters middag med tillbehör, kaffe på maten och ett glas champagne till tolvslaget. 

NYÅRSPAKET 2022

Nytt för i år är vårt fina nyårspaket för alla som vill fira in det nya året med hunden. Nyårspaketet innehåller övernattning i dubbelrum, vår Nyårsmeny med fyra rätter och bubbel, både före middagen och till tolvslaget, frukostbuffé, tuggben samt din älskade hund. Nyårspaketet kostar 2695 kronor per person.

Vi har öppet från den 30 – 1 januari för de som vill förlänga sin vistelse runt nyårsafton med övernattning och middag dagen före- eller efter nyårsfirandet. 

Boka nyårspaketet genom att skicka ett e-mail till info@kullagardenswardshus.se eller ring oss på telefonnummer 042 34 74 20. 

Varmt välkomna!