Seniorpaketet

 

 

 

”Att åldras är som att bestiga berg, man blir lite andfådd men man får mycket bättre utsikt.”

– Ingrid Bergman

Att få bestämma över sin egen tid måste vara underbart. Vi har skapat ett seniorpaket för de som kan unna sig det där lilla extra även på vardagarna då många är på arbetet. I vårt seniorpaket välkomnar vi gäster som kan komma till oss på Kullagårdens Wärdshus en vanlig söndag-torsdag. Vi gör det lite lättare genom att ge ett rabatterat pris i seniorpaketet (gäller månaderna oktober – april då vi har lite lägre säsong). 

Vid ankomst bjuder vi på kaffe med tillbehör vid brasan i lobbyn. Efter en skön vandring på Kullaberg eller en promenad upp till Kullens Fyr smakar Wärdshusmenyn extra gott i vår restaurang till kvällen. Vi har inte bara viner från världens olika hörn, utan även från Kullabergs lokala vingård, Kullabergs Vingård. Fråga oss om råd så hjälper vi till att beställa dryck som passar utmärkt till middagen. 

Vi erbjuder tre olika boenden i värdshuspaketet; standard rum som är lite större där dubbelsängarna kan separeras om så önskas, lite mindre dubbelrum samt enkelrum.

Seniorpaketet innehåller boende, frukostbuffé, eftermiddagskaffe med tillbehör samt 2-rätters middag. Vill du lägga till en greenfee för att spela en runda golf på Mölle golfbana så gör vi det. Hör av dig till oss för mer information. Vi hjälper gärna till att hyra cyklar. Det finns fantastiska cykelvägar längst kusten från Mölle till Höganäs och tillbaka via Arild och förbi vingårdarna om man vill cykla lite längre. 

Läs mer om de tre olika boendeformerna samt priser nedan.