STÖRRE SÄLLSKAP & HÖGTIDER

Varmt Välkommen med större sällskap – Fira din högtid hos oss!

 Den vackra matsalen med utsikt över havet, bokskogen och golfbanan är magnifik. Den otidsenliga miljön är som gjord för att ställa till med en fest! Våra kreativa och duktiga kockar hjälper till att rekommendera en meny utifrån Dina önskemål. Oavsett om måltiden ska vara lite enklare eller påkostad är valet av lokala råvaror alltid omsorgsfullt utvalda efter säsong.

Vi tar ofta och gärna emot större sällskap och ordnar evenemang som passar tillfället, som t.ex. bussresor, bröllop i vår härliga natur, minnesstunder, konfirmationsfest, studentskiva, golfsällskap eller andra event.

Bussresor

Utflyktsmålen är många i Kullabygden och kombinera dessa gärna med en god lunch i vacker och avkopplande miljö hos oss på Kullagårdens Wärdshus.

Läs mer om våra mest populära bussluncher och mycket mer.

Kontakta oss på info@kullagardenswardshus.se eller på telefonnummer 042 34 74 20 för en bokning.

Bröllop & Högtider

Vi på Kullagårdens Wärdshus vill gärna hjälpa till att göra er fest till en vacker och minnesrik upplevelse tillsammans med nära och kära.

Läs mer om dina många möjligheter att ställa till med en stor fest, en födelsedagsmiddag, studentskiva eller ett bröllop. 

Kontakta oss på info@kullagardenswardshus.se eller på telefonnummer 042 34 74 20 så kan vi träffas och prata igenom er stora dag så att ni får det precis som ni önskar.

Minnesstund

De vackra lokalerna på värdshuset gör att det finns stora möjligheter att ta emot mindre sällskap i vårt Chambre Separet som tar upp till 8 personer, medelstora sällskap i matsalen och större sällskap på över 70 personer i klubbrummet. Välkommen upp till oss så utgår vi från vad som passar Er bäst.

Kontakta oss på info@kullagardenswardshus.se eller på telefonnummer 042 34 74 20 så kan vi träffas och prata igenom er stora dag så att ni får det precis som ni önskar. 

Kontakta oss
För att nå oss är det säkrast att ringa eller maila. Svarar vi inte på mail inom 24 timmar, så kolla i din skräpkorg!

Epost info@kullagardenswardshus.se 
Telefon 042 – 34 74 20