Vandringspaket

/Vandringspaket
Vandringspaket2017-09-20T18:24:47+00:00

Vandringspaket i Skåne

Karta över Kullaberg
Klicka på kartan

Vandring i Kullaberg naturreservat

Kom till unika Kullaberg i nordvästra Skåne. Upplev vår spektakulära natur. Vandra på Berget i naturreservatet. Där finns det leder för alla smaker och svårighetsgrader. Allt ifrån en lätt promenad via heldagsvandring till Arild till livsfarlig bergsklättring. En del använder Kullaberg som en förberedelse inför vandringar i norra Sverige & Alperna. Vid fler tillfällen har jag hört uttrycket ”Lilla Kungsleden ” användas. Vi har också fint samarbete med reservatets personal. Om man vill så kan man få sig en guidad (Birdwave) vandring första dagen för att kunna optimera upplevelsen dag två.
Birdwave guidar dig och berättar om Kullaberg i allmänhet samt förklarar var ni kan hitta små fina smultronställen under era vandringar på Kullaberg. Jag hjälper er att få ut det mesta av vistelsen. Fågellivet är rikt och Birdwave informerar er vad för slags fåglar ni kan förvänta er att se och höra.
I Kullagårdens Vandringspaket ingår: Lunchpaket, detaljerad karta över lederna, olika vandringstips. Efter en uppfriskande dags vandring väntar en varm bastu eller varför inte en varm vintoddy framför brasan. Allt avslutas med en god middag i vår restaurang med anor sedan förra sekelskiftet.
Vandringspaketet
Logi, frukost, karta över lederna samt 3-rätters gourmetmiddag.
Fråga gärna efter vår fågelkunnige bergsguide.
Vandringspaket 1450:- tillägg för matsäck/picknick 100:- per person & dygn i dubbelrum.
Avdrag kammare/litet rum 100:-

Önskas fler nätter, kontakta oss för prisuppgift.