Vandringspaketet

 

 

 

“Lycka bestäms mer av ens sinnestillstånd än av externa händelser.”


– Dalai Lama

ERBJUDANDE OM 20% RABATT PÅ VANDRINGSPAKET/ LÖPNINGSPAKET I MARS 2021!

GÅ IN OCH BOKA DITT FAVORITRUM!

Vårt populära vandrings- eller löpningspaket är som skräddarsytt för den som älskar en spännande och varierande vandring eller terränglöpning. Bara på Kullaberg finns många vandringsleder längst både den klippiga kusten med över 20 grottor och i den vackra bokskogen som sträcker sig hela vägen till Arild på andra sidan Kullaberg.

Kullagårdens Wärdshus ligger mitt i det stora vandringsledsystemet uppe på Kullaberg, längst Skåneleden, precis som ett fjällhotell som ligger nära liftsystemet. “Det ska bara vara att dra på sig vandringskängorna eller löparskorna och ge sig ut i spåren”.  Det är enkelt att stanna till en natt eller två och njuta av våra härliga sängar och den goda maten för att sedan fortsätta mot nya upplevelser. 

För alla löpare som tycker om att springa i skogsterräng är vandringslederna perfekta för löpning. Det är en av anledningarna till att många orienterare och löpare vallfärdar till Kullaberg för både träning och tävling. Första helgen i november arrangeras Kullamannen, ett av de tuffaste terrängloppen i Sverige. Ett tips är att boka boende hos oss redan nu, och varför några träningsdagar under vår/ sommar? 

Kontakta oss för hjälp med upphämtning och avlämning av bagage inom Höganäs kommun.

Vi erbjuder tre olika boenden i vandringspaketet; standard rum som är lite större där dubbelsängarna kan separeras om så önskas, lite mindre dubbelrum samt enkelrum.

Vandrings- eller löparpaketet innehåller boende, frukostbuffé, 2-rätters middag samt matsäck att ta med dagen efter.

En extra måltid kan även bokas, vi serverar även en populär 5-rätters meny för de som vill njuta lite extra av en god måltid i goda vänners lag. Varje extra rätt kostar 100 kronor i tillägg per person.

Vi påminner om att samtliga av våra hotellrum är rökfria och hundar är varmt välkomna i vissa av våra hotellrum för en extra kostnad på 200 kronor.