VÅRA PAKET

Våra magiska paket

“Lycka är ingenting som redan är skapat. Det kommer från dina egna handlingar.”
― Dalai Lama XIV

Vi har ett problem på hemsidan som håller på att åtgärdas. Det går därför inte att boka något av paketen via hemsidan för tillfället, men skicka oss en e-post till info@kullagardenswardshus.se eller ring oss på 042 34 74 20 så hjälper vi gärna till att boka eller svara på frågor. Vi ber om ursäkt för detta. 

Kullabergs naturreservat lockar till många olika aktiviteter, allt från vandring, cykling, klättring, tumlarsafari, ridning till golfspel och för all del, bara njuta i en skön fotölj av den vackra miljön.

Vi erbjuder en rad olika paket som kan skräddarsys efter just dina och ditt sällskaps olika behov. Gå in och läs lite om våra paket eller kontakta oss så berättar vi mer.

Vårt senaste paket inför hösten och våren är ett yoga & måleri paket – en naturupplevelse utöver det vanliga. Bläddra ner och läs mer.

Golfpaket i Skåne

Golfkurs i 2-3 dagar

med Johanna Pyk-Jargård

Välj mellan sex stycken olika paketlösningar.
I alla paket ingår rum, frukost, 2-rätters middag och greenfee.  

Vandringspaket i Skåne

Välj mellan tre stycken olika paketlösningar.
I alla paket ingår rum, frukost, 2-rätters middag, matsäck och möjlighet för upphämtning och avlämning.  20% rabatt under november.

Wärdshuspaket i Skåne

Välj mellan tre olika paket. I alla paket ingår rum, frukost, 2-rätters middag & eftermiddags-fika. 20% rabatt under november.

Seniorpaket

Välj mellan tre stycken olika paketlösningar,  söndagar – torsdagar till ett rabatterat pris i lågsäsong. I alla paket ingår rum, frukost, 2-rätters middag och eftermiddagsfika.

Cykelpaket i skåne

Välj mellan tre olika paket. I alla paket ingår rum, frukost, 2-rätters middag & matsäck att ta med, en svamp att göra rent cykeln och andra hjälpmedel som gör oss till ett cykelvänligt hotell. 

Seniorpaket

Välj mellan tre stycken olika paketlösningar,  söndagar – torsdagar till ett rabatterat pris i lågsäsong. I alla paket ingår rum, frukost, 2-rätters middag och eftermiddagsfika.

Äventyrspaket med tumlarsafari

I paketet ingår övernattning i dubbelrum eller enkelrum, frukost, en 2-rätters middag samt en tumlarsafari med matsäck. Kontakta oss så bokar vi.

Ridpaket i Skåne

 

I paketet ingår en ridtur på Kullaberg på 90 minuter med start från Himmelstorpsgården med matsäck, 2-rätters middag, boende i dubbelrum och frukost. Kontakta oss så bokar vi.

Vigselpaket

I paketet ingår bland annat del i svit, 2 glas champagne, 3-rätters middag, borglig vigsel och middag i Chambre Separet för sällskap med mindre än åtta personer.

Kontakta oss
För att nå oss är det säkrast att ringa eller maila. Svarar vi inte på mail inom 24 timmar, så kolla i din skräpkorg!

Epost info@kullagardenswardshus.se 
Telefon 042 – 34 74 20