Wärdshuspaketet

 

 

 

”Var lycklig för detta ögonblick. Detta ögonblick är ditt liv.”

– Omar Khayyam

På Kullagårdens Wärdshus erbjuder vi ett mycket uppskattat Wärdshuspaket, komponerat för den som bara vill komma och njuta av den rofyllda miljön, vackra naturen och god mat och dryck till kvällen tillsammans med någon du håller av.

Vår restaurang är stor och även om våra gäster oftast äter i matsalen under kvällen, finns även bistrorestaurangen där också hunden får följa med. Där finns också ett uppskattat biljardbord som ofta spelas på både före eller efter middagen. 

Är ni ett litet sällskap som gärna sitter lite avskilt under middagen har vi ett litet ”Chambre separet” som kan passa utmärkt vid ett lite högtidligare tillfälle.

Hör av dig till oss så kan vi reservera det för ditt sällskap.

Vi erbjuder tre olika boenden i wärdshuspaketet; standard rum som är lite större där dubbelsängarna kan separeras om så önskas, lite mindre dubbelrum samt enkelrum.

Wärdshuspaketet innehåller boende, frukostbuffé, eftermiddagskaffe med tillbehör samt 2-rätters middag.

En extra måltid kan även bokas, vi serverar även en populär 5-rätters meny för de som vill njuta lite extra av en god måltid i goda vänners lag. Varje extra rätt kostar 100 kronor i tillägg per person.

Hundar är varmt välkomna i många av våra hotellrum. 

Hyra cykel, kanot, tumlarsafari eller grottvandring

Det finns en stor variation av aktiviteter på Kullaberg, runt Mölle med omnejd. Vill du hyra cykel eller kanot så meddela oss innan hjälper vi dig att boka. Vi samarbetar med Upplev Kullaberg som ligger precis vid foten av Kullaberg på väg upp till Kullagårdens Wärdshus. 

Vi samarbetar också med Kullabergsguiderna som tar dig med på allt ifrån tumlarsafari i RIB-båt till grottvandringar runt Kullens Fyr.

Hör gärna av dig om du vill lägga till någon aktivitet eller måltid i ditt wärdshuspaket. Vi kan skräddarsy din vistelse efter dina behov. Besök gärna Kullabergsguiderna eller Upplev Kullaberg i Mölle för att få lite tips på äventyr. 

Cykla till Kullabergs vingård, 7 km från Kullagårdens Wärdshus

Kombinera ditt Wärdshuspaket med en guidad visning på Kullabergs Vingård med vinprovning.

Vi hjälper dig att hyra cyklar av Upplev Kullaberg i Mölle som du hämtar hos oss vid incheckning på hotellet.

Vi har många av Kullabergs viner på vår vinlista, våra kockar har anpassat många av våra rätter så de ska passa utmärkt till de friska lokala vinerna. Läs gärna mer om Kullabergs Vingård på deras hemsida.