Vem är vi

/Vem är vi
Vem är vi2017-09-20T18:37:19+00:00

Välkommen till Kullagårdens Wärdshus

Vi är ett ombonat wärdshus med hög ”trivselfaktor”, beläget uppe i naturreservatet på Kullaberg. Wärdshuset ligger mitt i Mölle golfbanas centrum, med 75 m till första tee och 50 m till drivingrangen. Det finns mycket man kan njuta av på ”berget”, bl.a. vår fantastiska natur.
Wärdshuset har 15 dubbelrum och 1 enkelrum. Alla är personligt inredda, utifrån sina egna vinklar och vrår.
Restaurangen erbjuder en härlig resa för såväl öga som gom. Vår köksmästare Mathias, botaniserar bland de olika säsongernas råvaror, på ett varsamt sätt, som gör att vi upplever nya små resmål mest hela tiden. Till detta finns en väl genomtänkt vinkällare, med viner från världens alla hörn, där Lasse med stor omsorg och stort hjärta botaniserar tillsammans med våra gäster.
Detsamma gäller avecvagnen ”babyn” i huset, framför brasan en kulen kväll eller varför inte en ljummen sommarkväll. Vad finns inte där undrar Tina fundersamt?

Här är vi

Tina Kjellberg
Tina KjellbergKrögare
Mig träffar ni från arla morgonstund. Jag sköter frukosten, lunchen, hotell bokningar, personal och övriga administrativa saker.
Lasse Kjellberg
Lasse KjellbergKrögare
Mig träffar ni fram på dagen. Ansvarar för kvällarna i matsalen. Väldigt vin-, whisky- och avectokig med gedigt kunnande.

Våra samarbetspartners