Yoga & Måleri - ett naturpaket för själen

 

 

 

Naturupplevelse på Kullaberg med yoga och meditativt måleri

Tin Josefsdotter från Yoga & Vänner är utbildad inom Kundaliniyoga, Yinyoga och Vinyasayoga och arrangerar yogavandringar på Kullaberg. Tin är certifierad stresscoach från Skandinaviska Ledarhögskolan och Sverigehälsan. www.yogavanner.se

Ta en välbehövlig paus och ge dig tid att uppleva enkelhet och detaljer i naturen. Kravlöst, med färg, pensel, havets vatten och yogan som verktyg bjuds du in till att komma ner i varv, bli inspirerad, släppa på stress och prestation och att komma nära naturen genom att se det lilla och det enkla.

Vi börjar med brunch klockan 11.00 i matsalen på Kullagårdens Wärdshus första dagen och sedan följer ett program med naturupplevelser, vandring i naturreservatet, yoga och meditativt måleri som samtidigt låter dig smyga in i akvarellens värld. Fika serveras under eftermiddagen och på kvällen äter vi middag tillsammans efter en samling framför brasan. Dag två hälsar vi dagen med mjuk morgonyoga. Därefter en god frukost och en kortare vandring och en skön fortsättning på gårdagens måleri och avslut innan lunch.

Måleriet leds av konstnär Eva Magnusson och yogan leds av yogainstruktör Tin Josefsdotter. Ta med yogamatta/liggunderlag och filt. Kläder efter väder samt bra skor att vandra i. Målarmaterial finns på plats.

 

 

 

Eva Magnusson är konstnär och nära naturen i sina bilder. Eva är också pedagog och har bred erfarenhet av att leda grupper.
www.evamagnussonskonst.se @eva_magnusson_konstnär

Våra hotellrum är alla olika och personligt inredda, alla med en fantastisk utsikt antingen mot havet och golfbanan eller mot vår vackra innergård och bokskogentent.

Paketet innehåller:

Boende i enkelrum, brunch dag 1, eftermiddagsfika,        2-rätters Wärdshusmiddag, frukost och förmiddagsfika.

Yoga, vandring, meditativ måleri. Se programmet för ytterligare information.

Praktisk information

Paketet kostar 2195 kronor per person under vardagar och 2395 kronor lördag-söndag.

Under hösten 2020 går paketet att boka vid två tillfällen med 10-16 deltagare per gång:

Tisdagen den 20 oktober – 21 oktober

Tisdagen den 10 november – 11 november

samt under våren 2021: 

Lördagen den 13 februari – 14 februari

Lördagen den 27 mars – 28 mars

Tisdagen den 13 april – 14 april

Boka Yoga & Måleri - Naturpaketet

Värdshuset har totalt 16 rum varav 13 dubbelrum och 3 enkelrum. Tre av våra hotellrum har bäddsoffa och möjlighet till extrasäng. Du kan gå in och titta på samtliga rum och välja ut det du helst vill ha. Alla hotellrum är döpta efter vackra och minnesvärda platser på Kullaberg.

 

 

 

 

 

Kontakta oss
För att nå oss är det säkrast att ringa eller maila. Svarar vi inte på mail inom 24 timmar, så kolla i din skräpkorg!

Epost info@kullagardenswardshus.se 
Telefon 042 – 34 74 20